Hogyan válasszuk ki a megfelelőt porszívót otthonra?

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt porszívót otthonra?

Legfontosabb tényező a berendezés felhasználási módja

Ha porszívót csak a lakásban/házban általános tisztításra szeretnénk használni, akkor tökéletes választás a Nilfisk prémium száraz felszívású háztartási porszívói. Száraz porszívók elérhetőek hagyományos vezetékes és vezeték nélküli álló porszívó kivitelben is. Ha csak az asztalról vagy ülésről szeretne kisebb szennyeződéseket feltakarítani, akkor a kézi porszívó a tökéletes választás.

Ha a porszívóval szeretnénk vizet is felszívni, akkor már nem száraz felszívású porszívót kell választani, hanem száraz-nedves felszívásút. A Nilfisknek széles termékskálája van a tökéletes porszívó kiválasztásához.

Ha porszívóra szeretnénk szerszámot csatlakoztatni, akkor a megfelelő választás a szerszámadapteres porszívó. Ezekhez a típusokhoz sok esetben jár adapter (például: falfúró, fújó), amiket az igazi „ezermesterek” imádnak. Tökéletes választás a Nilfisk Buddy és Multi termékcsaládja.

A porszívó választásnál fontos figyelembe van a tartály méretét, a tartozékokat, a porszívó teljesítményét, de a legfontosabb szempont a porszívó szűrője, amikről bővebben a további cikkeinkben olvashat.

Még egy plusz szempont, amit sokan nem vesznek figyelembe. Fontos, hogy olyan porszívót válasszunk, amihez könnyen be tudunk szerezni tartozékokat és van hivatalos magyar márkaszervize.

Nézze meg a széles termékkínálatunkat és találja meg a megfelelő porszívót.


Call Now Button