Bankkártyás fizetési tájékoztató

Bankkártyás fizetés

A webshopban a vásárlás során bankkártyás fizetésre van lehetőség, ahogy a BORGUN szolgáltatását alkalmazzuk.

A Borgun 1980 óta nyújt internetes fizetési megoldásokat Európa számos országában, Magyarországon bankoktól független szolgáltatóként biztosít online és offline (bolti) fizetési megoldásokat.

A tranzakció a vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem kerülnek rögzítésre, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven lehet használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, mely itt is ellenőrizhető. Meg kell adni a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon ábrákkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva hamarosan megtörténik a tranzakció, melynek sikerességéről is tájékoztatják a képernyőn.

Az így fizettet rendeléseket szinte azonnal össze tudjuk készíteni és lehetőség szerint még aznap átadni a megjelölt szállítást végző cégnek.

A Borgun magyarországi fiókja jelenleg az alábbi kártyatípusokat tudja elfogadni:

A Borgun magyaroszági képviselete a B-payment Zrt.

A B-payment Zrt. szolgáltatásairól a www.b-payment.com weboldalon lehet tájékozódni és ajánlatot kérni.

Call Now Button