Óceánbarát mikroszálas törlőkendő 30 x 30 cm-es

508 Ft

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

Ökológiai és környezetbarát

A mikroszálas kendő sikeresen helyettesít sok, a tisztítás során használt eldobható papírtörlőt. Sőt, a kendő nem igényel tisztítószert – hatékonyan tisztítja meg a különféle felületeket, pusztán víz felhasználásával.

Univerzális kendő különféle felületekre

A mikroszálas kendő alkalmas különféle felületek mosására és polírozására minden otthonban, nyaralóban és kertben. Hatékonyan birkózik meg a makacs szennyeződésekkel, mint például zsír, vízkő, szappanhab. Alaposan eltávolítja a port anélkül, hogy a levegőbe porolná azt. Használható munkalapok, asztalok, konyhai gépek, fürdőszobai szerelvények, tükrök, ablakok és ablakpárkányok, bútorok, LCD monitorok, elektronikai eszközök vagy autókárpit tisztítására.

Nagy mennyiségű folyadékot szív fel

A mikroszál nagyon magas vízfelvevő képességgel rendelkezik. A kendő tömegének akár 5-szörösét is képes felszívni a folyadékot, ezért kiválóan alkalmas például mosogatók törlésére vagy kiömlött lé feltakarítására.

További információk

Tömeg 0,2 kg