Hogyan tudunk segíteni?

HOGYAN TUDJUK TÁMOGATNI?

Berendezéseinken felül is segítjük partnereinket

114 éves tapasztalattal rendelkezünk a tisztítás-technológia terén. A Nilfiskben még jobban megbízhat, mint valaha, mi segítjük az Ön munkáját.

Munkavállalói és operatív területei védelme mellett a Nilfisk gondoskodik arról, hogy az ügyfelek megfelelő termékeket és támogatást kapjanak a higiénia, a tisztaság maximalizálása érdekében.

  • Teljes termékportfóliónk: Padlótisztítók, Melegvizes magasnyomású mosók, Általános porszívók, Ipari porszívók, Tisztítószerek
  • Helyszíni szolgáltatással és online asszisztenciával állunk rendelkezésére. Követjük a helyi iránymutatásokat, amik mindannyiunk segítségére lehetnek
  • Tartozék és alkatrészkészleteink továbbra is elérhetőek

Megoldási javaslatok hatékony tisztításra

Melegvizes magasnyomású mosók

Csökkentse vagy távolítsa el a szennyeződéseket magas hőmérsékletű kezelés és hatékony vegyszerek kombinációjával.

Magasnyomású mosóink gyors munkát végeznek kevesebb víz és tisztítószer felhasználásával, magas fűtőhatékonysággal és tartós kialakítással. Használjon melegvizes berendezést 100° C-on felüli hőmérsékleten, és alkalmazza tartozékainkat, hogy megnövelje a hatékonyságot.

Gőztisztítók

Tisztítsa meg és fertőtlenítse a felületet a szokásos tisztítási módszereken túl gőztisztító berendezéssel.

Gépeink megkönnyítik, hogy tökéletesen fertőtlenített munkakörnyezet biztosítson gőz alkalmazásával, amely mélyen tisztítja és kiküszöböli a szennyeződéseket. Könnyedén kezeli azokat a területeket, amelyek egyébként elérhetetlenek lennének – gyorsan száradó felületeket eredményez, amelyek majdnem közvetlenül tisztítás után használatra készek.

Padlótisztítók

Tartsa tisztán a padlót, így megakadályozhatja a baktériumok, vírusok terjedését.

Padlótisztítóink tökéletesen hatékony tisztítást eredményeznek optimális víz-vegyszer felhasználásával és áramlás vezérelt rendszer segítségével. Tisztább, biztonságosabb és higiénikusabb környezetet érhet el – alacsonyabb költségek mellett.

Porszívók

Minimalizálja a por és szennyeződés jelenlétét, biztosítsa a veszélyes porok ártalmatlanítását, tartsa a levegő minőségét magas fokon.

A HEPA- aés az ULPA-szűrővel rendelkező porszívóink lehetővé teszik, hogy magasabb szintű tisztaságot és levegőminőséget érjen el és tartson fenn akár napi szinten. Készülékeink a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, nagy kapacitást és biztonságos por elszigetelést biztosítanak, ezáltal minimalizálva a levegőben felmerülő kockázatos szennyeződést.

Szerviz

Berendezésének karbantartása általában véve is nagyon fontos, de most kiemelten szükséges.

Azon dolgozunk, hogy maximális üzemidőt biztosítsunk az ön számára a lehető legoptimálisabb teljesítmény mellett, és betartjuk az összes alkalmazandó helyi irányelvet, amely a karanténra és a társadalmi távolodásra irányul. A Nilfisk helyi képviselője mindig készen áll a segítségre.

Call Now Button