Univerzális tisztítószer erős zsíroldó hatással 0,75L – Septima

2 375 Ft

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

A Septima Universal Strong 0,75 L egy erős zsírtalanító, amely a nagyon piszkos, zsíros felületek kezelésére szolgál. A termék alkalmas páraelszívók, grillek, főzőlapok, kerti bútorok, fűnyírók, járműmotorok, kerékpárok tisztítására. Erős emulgáló tulajdonságainak köszönhetően alkalmas a ruhák és kárpitok foltjainak eltávolítására is.

Javasolt alkalmazási technika:

Permetezze a terméket a tisztítandó felületre, és hagyja hatni néhány másodpercig! Ezután szivaccsal vagy ronggyal tisztítsa meg a felületet, alaposan öblítse le vízzel! Permetezze a nehezen kezelhető szennyeződésekre (rácsok, járműmotorok), hagyja hatni 10 percig, majd szivaccsal vagy ronggyal tisztítsa meg a felületet, távolítsa el a maradékot! Fújjon foltokat a ruhákra, és mossa ki a mosógépben! Ne használja polikarbonát felületeken! Ha kétségei vannak, tesztelje a termék hatását egy kis területen! Szövetek esetében tesztelje egy nem feltűnő területen!

A termék minden tekintetben megfelel az EU környezetvédelmi szabályainak.

További információk

Tömeg 0,5 kg