Szintetikus puha bőr autóablakokhoz

1 200 Ft

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

Kétoldalas kialakítása lehetővé teszi, hogy több tevékenységet végezzen anélkül, hogy tisztítás közben ki kellene cserélnie a kendőt. A durva oldalát mosásra és tisztításra tervezték. A sima oldallal könnyedén eltávolíthatja a felesleges vizet és polírozhatja a megtisztított felületeket.

A kendő csodálatos nedvszívó képessége azt jelenti, hogy könnyedén felszedheti a kiömlött foltokat, és áttörölheti vele a nedves munkalapokat, mosdót vagy fürdőkádat.

Tökéletes tükrök és ablakok tisztítására és törlésére.

A kendővel a kedvtelésből tartott állatok szőrét is összegyűjtheti a kárpitozott bútorokról. Éppen ezért minden olyan belső tér nélkülözhetetlen eleme, ahol négylábú kedvencek tartózkodnak.

A kendő nagyon nagy mennyiségű folyadékot szív fel, és megtartja azt egészen addig, amíg ki nem nyomja. A por és egyéb szennyeződések összegyűjtésére is használható, majd könnyen leöblíthető.

A speciális szerkezet biztosítja az érzékeny felületek törlését csúnya csíkok nélkül.

Mosószer nélkül is használhatjuk, ami különösen fontos allergiások vagy kisgyermekek környezetében.

A kendő rendkívül tartós és ellenáll a külső tényezőknek.

A csomagban található tubus biztosítja a kényelmes tárolást. Használat után a kendőt ki kell öblíteni és ki kell nyomni, majd nedvesen a tubusban kell tárolni.

További információk

Tömeg 0,2 kg