Nilfisk VP600 Battery

722 630 Ft

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

A Nilfisk VP600 akkumulátoros porszívó egy rugalmas, kétsebességes gép, amely növeli a termelékenységet – köszönhetően a vezeték nélküli mobilitásnak és akár 60 percig tartó üzemidőnek. Mindössze 40 perc töltési idő szükséges a non-stop tisztítás érdekében, a gép két 36V-os lítium akkumulátor között vált át.

Ha nehéz feladatokkal szembesül, és extra energiát igényel – csak aktiválja a boost funkciót, és a VP600 akkumulátor megfelel a legjobb vezetékes porszívóknak.

A Nilfisk VP600 akkumulátor egyszerűen mozgatható, és nincs szüksége áramra – és a lehető legalacsonyabb zajszintet kínálja – a Nilfisk VP600 akkumulátor vonzó választás sok vendég, látogató esetén a gondtalan és biztonságos takarításhoz. Ezáltal a gép ideális az olyan alkalmazásokhoz, mint pl. vonatok belseje, buszok, repülőgépek, üzletek, gyorséttermek, mozik és hasonló helyiségek.

  • Magas termelékenység, akár 60 perc üzemidővel
   egy teljesen feltöltött akkumulátor segítségével
  • Az akkumulátor gyors töltése mindössze 40 perc, így folyamatosan képes működni két akkumulátor használatával
  • Kiváló tisztítási teljesítmény teljesítménynövelő funkcióval a nagy tisztításhoz
  • Az akkumulátorral történő működtetés nagyobb szabadságot és mobilitást kínál a tisztításhoz bárhol,, ahol nincs lehetőség áramfelvételre és a kábelek visszahúzására vagy visszacsatolására
  • Biztonságos tisztítási környezet, amely nem veszélyezteti a vendégeket vagy a kezelőket a kábelen keresztül
  • Optimalizált akkumulátor kapacitás: Az intelligens Nilfisk technológia mind a működés, mind a töltés során figyeli a 36V-os lítium akkumulátorokat
  • A legjobb zajszint mindössze 56 db (A) lehetővé teszi a költséghatékony nappali tisztítást