Nerta Sky We 64 Sampon (5l-es)

9 652 Ft

A NERTA SKY WE 64 egy enyhén alkáli, erősen koncentrált, habzó előtisztítószer személy- és teherjárművek tisztításához. NERTA SKY WE 64 nano molekulákat tartalmaz, melyek a tisztítást követően kitöltik a járművek felületének mikropórusait. NERTA SKY WE 64 hatására a lakkfelület fényessé és szennyeződést taszítóvá válik, jól öblíthető és nem hagy nyomot. Előnye, hogy a rovarokat is jól oldja és kellemes illatot biztosít.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

Használati utasítás:

 1. Porlasztva: Erősen szennyezett gépjárműveknél a keverési arány 1:20-hoz. Az anyagot lentről felfelé haladva kell a tisztítandó felületre felhordani. Körülbelül egy percig a kezelt
  felületen hagyni, majd magasnyomású vízsugárral lemosni. Kevésbé szennyezett járművek esetében a keverési arány 1:25/50. Munkamenet az 1:20-as keverési arányhoz hasonlóan.
 2. Habosítva: A felhasználás és az adagolás nagymértékben függ a habosító készülék típusától, de a NERTA SKY WE 64 minden rendszerben felhasználható. Bővebb információért forduljanak műszaki szolgálatunkhoz.
 3. Magasnyomású készülékkel: Keverési arány 1:10-hez. Porlasztó fúvókánál, 50 fokos hõmérséklet mellett, körülbelül 0,5 – 2%.
 4. Kézi tisztításnál: Körülbelül 1:100-as oldat. A gépjármű mosása szivaccsal vagy kefével. Utána alaposan leöblíteni.

Figyelem: A NERTA SKY WE 64 nem káros a lakkra és egyéb felhasznált anyagokra. A gépjárműszektorban 1 %-os koncentrátumot használnak. Az 1:10 aránynál magasabb koncentráció esetén a jármű egy nem szembeötlő helyén győződjön meg arról, hogy a tisztítandó felület rezisztens-e vele szemben.

Fontos: A NERTA SKY WE 64-nek soha nem szabad a karosszériára rászáradnia. A nagyon forró és matt részekre porlasztással történő felhordás esetén ajánlatos ezeket a részeket előnedvesíteni és az autót nem a napra állítani.

További információk

Tömeg 7 kg

NERTA SKY WE 64 nano molekulákat tartalmaz, melyek a tisztítást követően kitöltik a járművek felületének mikropórusait. NERTA SKY WE 64 hatására a lakkfelület fényessé és szennyeződést taszítóvá válik, jól öblíthető és nem hagy nyomot. Előnye, hogy a rovarokat is jól oldja és kellemes illatot biztosít. Adagolása: autómosók és önkiszolgáló mosók: 1-3%. Gépi tehermosók: 2-6% Rovaroldó hatás végett: 5-10%.

 • Mérgező anyagokat nem tartalmaz.
 • Nem gyúlékony
 • pH: 12,5
 • Fajsúly: 1100
 • Biológiailag lebomló: több mint 90%-ban
 • Kapható kiszerelés: 25 literes műanyag kannában