Nerta Carnet Jumbo Sampon (5l-es)

9 144 Ft

A Nerta Carnet Jumbo egy gyengén alkáli, erősen koncentrált, különleges, összeállítású, személy és tehergépjárművek tisztításához ajánlott termék. A Nerta Carnet Jumbo probléma nélkül tisztítja az úgynevezett sztatikus szennyeződést.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

Nerta Jumbo autó előmosó

A Nerta Carnet Jumbo könnyen eltávolítható és nem hagy fehér foltot. Az összetételének köszönhetően a karosszéria víztaszító és csillogó lesz. A Nerta Carnet Jumbo többféleképpen is felhasználható, de különlegesen erős áztató hatása miatt, porlasztással felhordva, előmosószerként ajánlott. Felhasználható gépi autómosókban, magasnyomású habosító vagy porlasztó készülékkel és a hagyományos kézi tisztítással is.

Használati utasítás

 1. Porlasztva: Erősen szennyezett gépjárműveknél a keverési arány 1:20-hoz. Az anyagot lentről felfelé haladva kell a tisztítandó felületre felhordani. Körülbelül egy percig a kezelt felületen hagyni, majd magasnyomású vízsugárral lemosni. Kevésbé szennyezett járművek esetében a keverési arány 1:25/50. Munkamenet az 1:20-as keverési arányhoz hasonlóan.
 2. Habosítva: A felhasználás és az adagolás nagymértékben függ a habosító készülék típusától, de a Nerta Carnet Jumbo minden rendszerben felhasználható. Bővebb információért forduljanak műszaki szolgálatunkhoz.
 3. Magasnyomású készülékkel: Keverési arány 1:10-hez. Porlasztó fúvókánál, 50 fokos hőmérséklet mellett, körülbelül 0,5 – 2%.
 4. Kézi tisztításnál: Körülbelül 1:100-as oldat. A gépjármű mosása szivaccsal vagy kefével. Utána alaposan leöblíteni.

Figyelem: A Nerta Carnet Jumbo nem káros a lakkra és egyéb felhasznált anyagokra. A gépjárműszektorban 1 %-os koncentrátumot használnak. Az 1:10 aránynál magasabb koncentráció esetén a jármű egy nem szembeötlő helyén győződjön meg arról, hogy a tisztítandó felület rezisztens-e vele szemben.

Fontos: A Nerta Carnet Jumbo-nak soha nem szabad a karosszériára rászáradnia. A nagyon forró és matt részekre porlasztással történő felhordás esetén ajánlatos ezeket a részeket előnedvesíteni és az autót nem a napra állítani.

További információk

Tömeg 7 kg
 • Mérgező anyagokat nem tartalmaz
 • Nem gyúlékony
 • pH: 12,5
 • Fajsúly: 1100
 • Biológiailag lebomló: több mint 90%-ban
 • ANTSZ ikt. Szám: 11.751/99
 • Kiszerelés: 5 literes műanyag kannában
 • A termék 1 literre vetített egységára 1598Ft/l