Nerta Brilliant Polish Finish Wax/Fényező (5l-es) – szárítás elősegítő

15 367 Ft

NERTA BRILLIANT POLISH FINISH egy új szárító és fényező konzerválóviasz, mely magasabb adagolás esetén sem hagy nyomot ill. filmet a gépjármű szélvédőjén.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

NERTA BRILLIANT POLISH FINISH használata megoldást nyújt olyan esetekben is amikor más szárítás elősegítők nem hozzák a megfelelő eredményt. A víz minősége alig befolyásolja az eredményt.

NERTA BRILLIANT POLISH FINISH egy igen erős koncentrátum, így gazdaságos a felhasználása. A karosszériának hosszan tartó fényt és védelmet nyújt. Egyaránt használható meleg és hideg vízzel.

NERTA BRILLIANT POLISH FINISH szénhidrogén oldószerektől és ásványi olajoktól mentes termék, ezáltal speciálisan alkalmas a vizes rendszerekben való használatra.

NERTA BRILLIANT POLISH FINISH nagy hatásfokú fényező adalékokat tartalmaz így hosszan tartó fényt biztosít.

Használati utasítás

Adagolópumpás berendezéseknél a termék hígítás nélkül használható. Injektoros készülék esetében 1-2 liter Nerta Brilliant Polish finish-t 10 liter vízhez keverve használjuk. A beállítást úgy végezzük hogy a felületen az eredmény megfelelő legyen. Adagolás autónként 5-25 gramm. Kerülje a túladagolást!

További információk

Tömeg 7 kg
  • PH: 5
  • Fajsúly: 950
  • Biológiailag lebomló több mint 95 %-ban
  • Kiszerelés 25 liter műanyag kanna
  • UBA-Nummer 23410050