Nerta Anti-Insect rovareltávolító (5l-es)

9 652 Ft

A NERTA ANTI-INSECT egy gyengén lúgos kémhatású tisztítószer, melyet külön a gépjárművekre ragadt rovarok eltávolítására fejlesztettek ki. Különleges összetétele miatt a NERTA ANTI-INSECT-et többféleképpen lehet felhasználni, pl. porlasztóval, gépi autómosó berendezésekkel és előmosószerként magasnyomású tisztítókkal.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

Használati utasítás

  1. Porlasztva: Keverjen 1 liter NERTA ANTI-INSECT-et 9 liter vízzel, majd az oldatot porlasztva, lentről felfelé haladva, hordja fel a tisztítandó felületre. Körülbelül 30 – 60 másodpercig hagyja a hatóanyagot a kezelt felületen. /De ne hagyja rászáradni./ Öblítse le magasnyomású vízsugárral, amennyiben lehetséges, 50 oC fokos meleg vízzel.
  2. Gépi autómosóban: Ezek a berendezések többnyire rendelkeznek valamilyen adagolókészülékkel. Ebben az esetben a NERTA ANTI-INSECT hígítás nélkül is használható. Az adagolópumpát állítsa be úgy, hogy az a szórófejeknél 1%-os oldatot produkáljon.
  3. Előmosószerként magasnyomású készülékkel: Keverjen 1-2 liter NERTA ANTIINSECT- et 10 liter vízhez. Az adagolót állítsa be 0,5%-ra a szórófejeknél. A magasnyomású tisztítókészülékek nagy vízfelvétele következtében a rovareltávolításnak ez a módja nem olyan hatékony, mint a porlasztásos módszer, jóllehet a NERTA ANTI-INSECT egy hatékony előmosószer.

Fontos: A NERTA ANTI-INSECT-et ne hagyja rászáradni a karosszériára. A nagyon forró és matt részekre, porlasztással történő felhordás esetén, ajánlatos azokat előnedvesíteni. Ne állítsa az autót a napra.

További információk

Tömeg 7 kg
  • Mérgező anyagokat nem tartalmaz
  • Nem gyúlékony
  • pH kb. 10.5
  • Fajsúly: 1100
  • Biológiailag lebomló több mint 90%-ban
  • Kapható kiszerelés 25 – literes műanyagtartályban
  • ANTSZ ikt. Szám: 11.751/99