Felmosófej lapos/mikroszálas mophoz tépőzárral – York Handyhez

1 391 Ft

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

A kinyomóval és kétkamrás vödörrel ellátott felmosó kényelmes és alapos padlótisztítás teljesen új változatban!

Mostantól az egész lakásban padlót fog mosni, és a keze száraz marad. 

Az okos és innovatív facsaró és öblítő rendszer lehetővé teszi, hogy mindent egy kézzel végezzen! A felmosó okos, egy kézzel történő kezelését egy stabil lemez biztosítja. A felmosó talpa olyan erős, hogy nem hajlik meg tisztítás, öblítés és a felesleges víz kinyomása közben. A Handy padlótisztító készlet tartalmaz egy kétkamrás vödröt, a vödörben egy kefét, ami tökéletesen összegyűjti a szennyeződéseket, mop tartót és két extra mop párnát, mindezt kompakt méretben, modern kivitelben és szép színekben, ami kellemes a szemnek! Az esztétikai tulajdonságok, a kiváló kidolgozás és a vonzó színek azok a tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik a Handy felmosókat más tisztítóeszközöktől.

Mop kétkamrás vödörrel – két víztartály!

A kétkamrás vödör valamivel nagyobb, mint egy York felmosófej. Ez az, ami a kinyomott lapos felmosót sokkal funkcionálisabbá teszi, és többre képes, mint egy közönséges összecsukott felmosó. Ön pedig nem piszkolja be a kezét, és élvezheti a tökéletesen tiszta padlót az egész házban. Egy kétkamrás vödör és további két lapos felmosó mop párna minden készlethez tartozik!

A Handy lapos felmosó tökéletesen összegyűjti a szennyeződéseket!

A kinyomó prés kefével van felszerelve, amely összegyűjti a szöszöket és a szennyeződéseket, hogy a padló tisztítása a lehető legkényelmesebb, és ami a legfontosabb – hatékony legyen! A puha mikroszálas felmosóbetétek könnyen rögzíthetők a széles tépőzárra. A lapos felmosó mop tökéletesen tapad a stabil mop tartó lemezhez. Minden készlet 2 mikroszálas mop párnát tartalmaz! Ennek köszönhetően mindig lesz egy tiszta mop párnája, mielőtt kényelmesen kimosná a használtat a mosógépben!

Hogyan kell mosni a felmosó párnákat? 

Célszerű automata mosógépben mosni, de kíméletesen bánjunk velük. Ne használjon fehérítőt és öblítőt, mert károsíthatják a mikroszálat, és megfoszthatják kiváló tisztító és nedvszívó tulajdonságaitól. Ilyenkor egy enyhe mosószer és közepesen forró víz is elegendő!

Összecsukható mop kényelmes, kompakt méretben

A Handy felmosó sok kényelmi szolgáltatást kínál! Az innovatív megoldások kellemesebbé teszik a padló tisztítását. Imádni fogja a praktikus, kétkamrás vödörrel ellátott, összecsukható felmosót az első használattól kezdve! Nagy előnye a kompakt méret, a modern dizájn és a gyönyörű megjelenés. Nem kell elrejteni a ház sarkaiban, hanem tartsa ott, ahol akarja! A Handy összecsukható felmosó mindig kéznél van , hogy segítsen a padló tisztításában!

További információk

Tömeg 0,2 kg