DS350

292 809 Ft

Az ár az ÁFÁ-t nem tartalmazza.

Érdeklődés

  • Leírás

Leírás

Egyszerű használat és hatékony kétsebességű egytárcsás súroló.
DS350 tökéletes megoldás a kemény padló súrolás és nagytakarítás

Meg fogja találni ideálisan alkalmas a napi beltéri takarítás szállodák, éttermek, iskolák, bevásárlóközpontok, kiállítási központ, valamint az iskolák és a kormányzati intézmények.

Viper DS350 egy multi használható kétsebességes egytárcsás gép tervezett vagy a különféle szakmai tisztítási feladatokra. Lehúzására, tisztítószereket és puffer feladatokat. A szakmai tervezés, tudjuk ajánlani a gépet vonzó ár / minőség szinten. Művelet egyszerű és könnyen használható kezelőszervek.

A Viper DS350 egytárcsás robusztus, megbízható és szolgáltatás barátságos, Az ergonomikus kialakítás, könnyedén súrolja, tiszta és puffer emeleten. A készülék készen áll a használatra, víztartály, kefe és pad tartó jön a gép. Azt is megadhatja az opcionális habgenerátort és szőnyeg kefével.

Egyszerű és felhasználóbarát. A készülék automatikusan bekapcsol, amikor a nyél 90 fokos függőleges helyzetbe. Lágy indítás és automatikus kefe telepítést.
Kiváló minőségű termék. Az alumínium alap és alacsony zajszint köszönhetően szíjhajtású motor.
Könnyen kezelhető. Nagy hátsó kerekek megkönnyíti a szállítást, és tesz egy jól kiegyensúlyozott gép.
Nagy érték arányt. Víztartály, kefe és a pad tartó jön a kétsebességű gép. Továbbá a kétsebességű egytárcsás felkínálja a 175 vagy 350 fordulat az egyszerű, hatékony és költséghatékony fenntartása minden emeleten