Antibakteriális lapos felmosó MOP permetezővel padlótisztításhoz

7 963 Ft

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kérjük hívjon minket vagy küldjön üzenetet, és szívesen megválaszoljuk a kérdéseit.

Leírás

Annak érdekében, hogy otthona tökéletesen tiszta legyen, szükséges a rendszeres porszívózás és padlómosás. A felületek megfelelő rendben tartása érdekében érdemes a BACTERIA STOP permetezővel ellátott funkcionális lapos felmosóhoz nyúlni, amely kiválóan alkalmas különféle típusú padlók tisztítására, függetlenül attól, hogy panel, terrakotta, csempe vagy fa parkettáról van szó.

 

Praktikus és funkcionális lapos felmosó BACTERIA STOP permetezővel.

A BACTERIA STOP szórófejes felmosó permetezővel felszerelt modell, amely növeli a praktikusságát. Érdemes helyet találni neki minden otthonban vagy irodában, valamint más típusú üzlethelyiségekben, függetlenül a vállalkozás jellegétől. Ez a termék nem ok nélkül örvend nagy érdeklődésnek és népszerűségnek azon vásárlók körében, akik a tisztítás során a magas minőségre, funkcionalitásra és kényelemre helyezik a hangsúlyt. Segítségével a padlómosás rendkívül kellemes és könnyű tevékenységgé válik, amely nem igényel nagy erőfeszítést, így a fiatalabb takarítást kedvelők is megbirkóznak vele.

BACTERIA STOP spray-felmosó – hogyan működik?

Az ilyen típusú kiegészítők nagy előnye, hogy nem kell további elemeket vásárolni, például egy vödör vizet vagy mosószert a felmosó öblítéséhez és áztatásához. A padló mosása vízzel és folyadékkal történik, amely a nyélre szerelt edényben található. A fogantyú mellett található egy permetező kar, amelyet megnyomva a padlófelületre szórja a tartályból a folyadékot. Maga a felhordási folyamat nagyon egyenletes, és egy megfelelően megtervezett permetezőgép az optimális mennyiségű vizet vagy fertőtlenítőszert adagolja, ami kedvezően befolyásolja a gazdaságos felhasználást.

Modern BACTERIA STOP technológia – fedezze fel előnyeit!

A kínált permetezővel ellátott lapos felmosó modern technológiával készült, ezüst mikrorészecskéket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a baktériumok elszaporodását a termék felületén, valamint a tisztítás során a káros mikroorganizmusok kézre kerülését. Kiváló ajánlat allergiások számára. Az optimális felmosóméret és ergonomikus forma megkönnyíti a tárolást, az időtlen dizájn és az univerzális színek pedig nagyon kellemesek a szemnek.

A csomag tartalma a komplett Spray Mop eszköz víztartállyal, valamint 2db padlótisztító párna.

További információk

Tömeg 1 kg